Bismell Newbie
Number of posts : 49 Age : 41 Localisation : Afghanistan Reputation : 0 Registration date : 2007-05-28
| Subject: Sunnat Before Jumua Farz Mon Sep 10, 2007 5:03 pm | |
| Dear Brother, Sister, I have a question that, people are used to pray befor Jumua Farz (6 Rakaat) 2 Tahia and 4 as Sunnah, I have searched many places to find out the reason I could not and one of the scholars has promised that who find out the reason for the praying of these (4 or 6 rakaat) befor Jumua that he is going to pay $200 (Two Hundre US Dollars) for the answerer. Just wants Hadith of the prophet SAW.
پرسش در باره سنت قبل از فرض نماز جمعه
دوستان عزیز دورد امید همه تندرست و سر حال باشید. نمیدانم چگونه ولی این سوال در ذهنم خطور کرد و از انجایکه همه می دانند پرسیدن عیب نیست مگر ندانستن عیب است بزرگ بنابر این خواستم این سوال را مطرح کنم: به کدام دلیل ما قبل از دو رکعت فرض نماز جمعه چهار رکعت سنت ادا می کنیم؟ از یک تعداد از دوستان پرسیدم ایشان برایم چیزی نگفتند و خود هم تلاش کردم نیافتم.
یاد داشت: در صورت جواب دادن به این پرسش شما یک ماهه معاش هشت مامور افغان را به عنوان جایزه در یافت خواهید کرد. در ضمن اگر شما نیز جواب نداشتید حد اقل بنویسید که من نیز به این پرسش جواب دادن نمی توانم تا ما به جا های دیگر سر بزنیم.
سپاس فراون بسمل
| |
|